Familievakantie met vismogelijkheden?

Combineer de familievakantie met vissen in één van de vele vakantiewoningen direct aan het water. Er is een ruim aanbod aan vakantiewoningen direct aan viswater, ben je op zoek naar rust of wil je een levendig park? Wil je luxe of back to basic? Wij hebben een selectie gemaakt uit het aanbod op Fish&Travel

Luxe vakantiebungalows met vismogelijkheden

Vakantiepark Waterstaete

Met je eigen visboot afmeren aan je privé steiger of vissen vanuit je huisje, op vakantiepark Waterstaete is dit allemaal mogelijk. Dit kleinschalige park ligt aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden en biedt accommodaties van knusse bungalows tot ruime villa’s. Rust, ruimte, natuur en water zijn de kernwoorden die dit bungalowpark het beste omschrijven.

Europarcs Veluwemeer

Met het najaar op komst zijn de randmeren en daaraan grenzende havens favoriet bij de sportvissers. Grote aantallen witvis migreert richting de beschutte havens gevolgd door de grote snoeken. Voor zowel de roof- als witvisser is Eurparcs Veluwemeer een prima basis voor zowel familie- als visvakantie. Op het park bestaat er tevens de mogelijkheid om boten te huren of je eigen visboot mee te nemen.

Europarcs Ijsselmeer

Met directe toegang tot het Ijsselmeer is Europarcs Ijsselmeer de perfecte keuze om een familievakantie te combineren met vissen. Op het park zijn alle faciliteiten aanwezig voor een actieve vakantie met het hele gezin.

Waterpark Zwartkruis

Dit kleinschalige vakantiepark is zeer geschikt voor een visvakantie of combinatie van gezinsvakantie met vismogelijkheden. Er kan ter plaatse een boot gehuurd worden of je kunt met eigen boot het Bergumermeer op of bevis de watergangen in de omgeving.

Mooi park met prima accommodaties inclusief wellness voor de sportvisser die van luxe houdt.

Vanaf NU niets meer Missen?

De Mooiste Bestemmingen & Winacties Direct in je Mailbox!
Inschrijven
close-link