Vakantiehuizen met vismogelijkheden in België

VAKANTIEHUIZEN MET VISMOGELIJKHEDEN IN BELGIË – België heeft de sportvisser veel te bieden, denk bijvoorbeeld aan de prachtige Ardennen. Ook het aanbod aan vakantiehuizen in België is divers, vrijstaand of toch liever op een vakantiepark? Wat je ook zoekt, op Fish & Travel kun je het vinden.

Vakantiehuizen met vismogelijkheden

Kies voor een vakantiehuis aan één van de vele rivieren of meren in België, de keuze is groot. Ben je een actieve of een passieve visser? Voor de actieve vissers is en vakantiehuis in de buurt van viswater een prima basis voor een visvakantie. De passieve vissers, zoals de karper- en witvissers, hebben een voorkeur voor een vakantiehuis direct aan viswater. Er is voor Elk wat Wils, wij hebben geprobeerd een selectie te maken uit het aanbod aan vakantiehuizen met vismogelijkheden in België van onze partners.

Vakantieparken met vismogelijkheden in België

Op zoek naar een familievakantie met de mogelijkheid een hengeltje uit te gooien? Een vakantiepark met viswater is dan een goede optie. Maak met het gezin gebruik van de faciliteiten van het vakantiepark en gooi een hengeltje uit in de rustige uurtjes. Lekker ontspannen met de comfort en luxe van een vakantiehuis.

Luxe vakantiehuizen met vismogelijkheden

Overdag vissen en na een lange visdag heerlijk ontspannen in alle luxe? Het aanbod aan luxe vakantiehuizen met vismogelijkheden is groot en divers. Er zijn vakantiehuizen compleet ingericht met alle luxe en comfort die je je kunt voorstellen, een complete wellness bijvoorbeeld. Kun je het je voorstellen? Na een lange visdag nagenieten in de hottub, het is maar waar je voor kiest. Wij hebben een selectie gemaakt van luxe vakantiehuizen met vismogelijkheden in Belgë.

Vergeet de visvergunning niet!

Ook in België dien je te beschikken over de juiste documenten om een hengeltje uit te mogen gooien. De vergunning kun je voor je vakantie in Vlaanderen ONLINE aanvragen of voor de Ardennen ONLINE

 

 

Reacties

  • Er zijn nog geen reacties.
  • Reactie toevoegen

    Vanaf NU niets meer Missen?

    De Mooiste Bestemmingen & Winacties Direct in je Mailbox!
    Inschrijven
    close-link