Over Visreis.nl

Visreis.nl is in 2006 opgericht door Joris Nieuwenhoff die zelf een gepassioneerd visser is. In de afgelopen jaren heeft hij het bedrijf jaarlijks structureel laten groeien. Zowel in aantal klanten als ook in locaties. Vanzelfsprekend was de Corona periode daar de uitzondering op maar zelfs in die periode heeft hij de klanten zo goed mogelijk en volgens de letters van de wet geholpen. Visreis.nl voldoet aan alle wettelijke regels en biedt de gasten de verplichte reisgarantie en zijn ze aangesloten bij de koepelorganisatie VVKR (= Vereniging Van Kleinschalige Reisorganisaties)

Visreis.nl biedt met meer dan 100 locaties wereldwijd het grootste en meest complete portfolio voor iedere visser. Of je nu voor de eerste keer of de vijftigste keer een visreis onderneemt. Daarnaast krijg je vakkundig advies en ondersteuning om het beste uit jouw visreis te halen.

Jaarlijks worden er door Visreis.nl verschillende groepsreizen georganiseerd. Ideaal voor individuele deelnemers of koppels die kunnen aanhaken en op deze manier geen overbodige kosten hebben. De groepsreizen worden persoonlijk door een ervaren medewerker van Visreis.nl begeleid. Hij of zij gaat minimaal 1 dag met je mee op de boot en deelt zijn / haar ervaring. De groepsreizen variëren per jaar en er zijn verschillende reizen naar Noorwegen maar regelmatig ook naar tropische oorden zoals Kaap Verdië. Kijk een op https://www.visreis.nl/c-groepsreizen voor het actuele aanbod.

Wil je meer weten over een mogelijke visreis voor jou en je vismaten? Kijk dan eens op www.visreis.nl en heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen kan je contact opnemen via 0348 – 201 266 of [email protected]

 

EEN SELECTIE UIT HET RUIME AANBOD

Noorwegen

Vanaf NU niets meer Missen?

De Mooiste Bestemmingen & Winacties Direct in je Mailbox!
Inschrijven
close-link