Visvakantie in Nederland

Ga eens op visvakantie in Nederland – Nederland is een echt waterland met heel veel mogelijkheden voor een visvakantie met vrienden of een visvakantie met het hele gezin in één van de vele vakantieparken met vismogelijkheden. Of je nu een zoetwater of zoutwater visser bent, Nederland biedt volop mogelijkheden.

Visvakantie in Nederland met gezin

Een visvakantie in Nederland met het hele gezin in één van de vele vakantieparken of vakantiehuizen aan viswater is een ideale combinatie voor zowel de sportvisser als de overige familieleden. Op de vakantieparken en in de omgeving is voldoende aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden voor een gezamenlijke familieactiviteit om vervolgens ontspannen te vissen vanuit je huisje. Het aanbod aan vakantieparken met vismogelijkheden of huisjes direct aan viswater is groot, wij hebben HIER een overzicht met het aanbod aan vakantieparken en vakantiehuizen aan viswater.

Vakantiepark met vismogelijkheden

Karper visvakantie in Nederland

Een karper vakantie in Nederland, kan dat? Jazeker, je hoeft niet altijd naar Frankrijk te reizen om achter de grote karpers aan te gaan, ook Nederland heeft prima opties voor een karper visvakantie met huisje of met de bivy aan één van de Nederlandse betaalwateren. Vis je liever op openbaar water? Er is een ruim aanbod aan huisjes aan viswater bijvoorbeeld aan de Randmeren, Vinkeveense plassen, of het Friese Meren gebied waar je kunt vissen vanuit je huisje of vanaf een privé steiger of stek. Wij helpen je graag op weg. Bekijk het aanbod van vakantiehuizen aan viswater en Nederlandse betaalwateren.

karpervis vakantie met huisje

Luxe Visvakantie

Voor de sportvissers die van luxe houden is er een enorm aanbod van vakantiehuizen direct aan viswater met complete wellness voorzieningen zoals sauna, hottub, stortdouches etc. Op de dag het water op om vervolgens na een vermoeiende visdag bij de openhaard neer te strijken of verwen jezelf met een rondje wellness. Het aanbod aan luxe vakantiehuizen aan viswater is groot, wij hebben een selectie gemaakt van vakantiehuizen met aanlegsteiger, voor de vissers met een eigen visboot- vakantiehuizen met privé stek, voor de rustzoekers en luxe vakantiehuizen direct aan viswater.

luxe visvakantie in nederland

Goedkope Visvakantie

Is het budget beperkt, ook dan zijn er diverse opties voor een goedkope visvakantie in Nederland, denk bijvoorbeeld aan last-minutes of een camping aan viswater met mogelijkheden voor caravan en tent. Langs de diverse rivieren en meren in Nederland is er een ruim aanbod aan campings direct aan viswater, lekker vissen voor je caravan of tent van alle gemakken voorzien. Wij hebben een selectie gemaakt van campings direct aan viswater in Nederland.

camping aan viswater

Visvakantie in Nederland met boot

Niets is er mooier dan de vrijheid van een visvakantie in Nederland met de boot! Onze rivieren en meren zijn prachtig en met de boot kom je op plekken waar je vanaf de kant niet kunt komen, een oneindig aanbod aan visstekken. Daarnaast is er de rust van het vissen vanuit de boot, je zal weinig last hebben van nieuwsgierige blikken, een visvakantie met de boot is een echt avontuur. Heb je geen boot? Gelukkig zijn er steeds meer bedrijven die de mogelijkheden van het huren van complete visboten en zelfs vlotten aanbieden, wij hebben er enkele voor je geselecteerd.

visvakantie in nederland

Reacties

  • Er zijn nog geen reacties.
  • Reactie toevoegen

    Vanaf NU niets meer Missen?

    De Mooiste Bestemmingen & Winacties Direct in je Mailbox!
    Inschrijven
    close-link