Visvakantie Noorwegen

Een visvakantie naar Noorwegen staat bij veel sportvissers op de verlanglijst en dat is niet vreemd. Noorwegen is met zijn prachtige fjorden en enorme kustlijn rijk aan viswater en dat ook nog eens in een adembenemende omgeving. Heb je het over vissen in Noorwegen dan denk je al gauw aan zeevissen, vergeet niet dat er ook in het binnenland van Noorwegen rivieren stromen vol met zalm en forel. Of je nu een zeevisser, roofvisser of vliegvisser bent, Noorwegen heeft legio mogelijkheden.

Visreis naar Noorwegen

Het is zover, de knoop is doorgehakt! Dit jaar gaat de Visvakantie naar Noorwegen maar hoe ga je er komen? Welke vergunningen heb je nodig? Waar vind ik een geschikte accommodatie? Er verschillende opties voor je visreis naar Noorwegen.

 • Georganiseerd
 • Via een Reisbureau
 • Zelfverzorgend

georganiseerde visvakantie noorwegen

Georganiseerde visvakantie naar Noorwegen.

Er zijn diverse aanbieders die jou alle zorg uit handen nemen, je visreis naar Noorwegen wordt van A tot Z door hen verzorgd inclusief vervoer, accommodatie, vergunningen en begeleiding ter plaatse. Vaak zijn dit groepsreizen waarmee je dus direct aanspraak hebt met gelijkgestemden. Maar als je een groepsreis naar Noorwegen niet ziet zitten dan kun je ook alleen of samen met je vismaat een georganiseerde visvakantie naar Noorwegen boeken. Wij hebben een selectie gemaakt voor een georganiseerde visreis naar Noorwegen.

visvakantie lofoten noorwegen

Visvakantie via een Reisbureau

In Nederland zijn er diverse reisbureaus met een uitgebreid programma visvakanties naar Noorwegen. Het aanbod van deze reisbureaus varieert van alleen de accommodatie tot een complete reis inclusief vervoer. Boek je bij een reisbureau dan ben je vaak ook verzekerd van je reis via de brancheorganisatie, iets wat je zeker moet overwegen.

visvakantie noorwegen

Visvakantie Lofoten Noorwegen

De Lofoten in Noorwegen zijn een geliefde bestemming voor de zeevissers. Het heldere water herbergt een schat aan sportvissen zoals kabeljauw, pollak en heilbot, duizenden sportvissers reizen jaarlijks af naar dit gebied voor een visvakantie in Noorwegen. Er is door de lokale bedrijven handig ingespeeld op de behoefte van de sportvissers, zo zijn er complete viskampen met accommodaties, visbootverhuur en lokale visgidsen die jou naar de rijke visgronden leiden. Ook de reisbureaus voor visreizen zijn hier handig op ingesprongen met een ruim aanbod aan mogelijkheden.

Visvakanties Zuid-Noorwegen

Zuid-Noorwegen staat bekend om zijn prachtige fjorden en kristalheldere wateren. Voor sportvissers is het een populaire bestemming voor een visvakantie naar Noorwegen. Er zijn veel soorten vis die je in Zuid-Noorwegen kunt vinden, waaronder kabeljauw, pollak, makreel, heilbot en zeeduivel. Deze vissoorten gedijen goed in het koude water van de heldere fjorden en bieden een uitdaging voor elke visser.

Wil je gaan vissen in Zuid-Noorwegen dan zijn er legio mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Wil je een complete visreis of toch liever zelf op avontuur? Reisbureaus bieden een ruim aanbod aan mogelijkheden maar ook als jezelf op ontdekking gaat kun je een prachtige visreis samenstellen. Veel accommodaties bieden ook de mogelijkheid om een visboot te huren en gevangen vis schoon te maken en in te vriezen.Wij hebben alvast een selectie gemaakt.

Reacties

 • Er zijn nog geen reacties.
 • Reactie toevoegen

  Vanaf NU niets meer Missen?

  De Mooiste Bestemmingen & Winacties Direct in je Mailbox!
  Inschrijven
  close-link