Visvergunning Denemarken

 Is een visvergunning verplicht? 

Visvergunning Denemarken – Als je van plan bent om te gaan vissen in Denemarken, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de regels en voorschriften met betrekking tot visvergunningen. Maar is een visvergunning verplicht in Denemarken? En waar kan je zo’n vergunning kopen?

Om te beginnen: ja, het hebben van een visvergunning is verplicht als je wilt gaan vissen in Denemarken. Dit geldt zowel voor het vissen in zoetwater als in zoutwater. Het maakt niet uit of je een Deense staatsburger bent of een buitenlander, de regel geldt voor iedereen.

Waar kan je een visvergunning kopen in Denemarken?

Gelukkig is het verkrijgen van een visvergunning vrij eenvoudig. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen:

 1. Lokale hengelsportwinkels: In veel steden en dorpen in Denemarken vind je hengelsportwinkels die visvergunningen verkopen. Deze winkels kunnen je ook voorzien van nuttige informatie over goede vislocaties en de lokale regelgeving.
 2. Toeristenbureaus: Toeristenbureaus zijn een andere goede plek om een visvergunning te kopen. Ze kunnen je helpen bij het vinden van de dichtstbijzijnde verkooppunten en kunnen je ook adviseren over de beste visplekken in de regio.
 3. Online: Tegenwoordig is het ook mogelijk om een visvergunning online aan te schaffen. Er zijn verschillende websites waar je dit kunt doen. Het voordeel hiervan is dat je op elk gewenst moment en vanaf elke locatie kunt kopen, zonder dat je fysiek naar een winkel of bureau hoeft te gaan.

Houd er rekening mee dat de kosten van een visvergunning kunnen variëren, afhankelijk van de duur en het type vergunning dat je kiest. Het is raadzaam om bij aankoop goed te informeren naar de geldigheidsduur en eventuele beperkingen die van toepassing kunnen zijn.

Dus als je naar Denemarken gaat en wilt genieten van een ontspannen dagje vissen, zorg er dan voor dat je een visvergunning hebt.

Reacties

 • Er zijn nog geen reacties.
 • Reactie toevoegen

  Vanaf NU niets meer Missen?

  De Mooiste Bestemmingen & Winacties Direct in je Mailbox!
  Inschrijven
  close-link