Win een Korum Opportunist Hengel

KORUM OPPORTUNIST XTND+ 12 FT

 Opportunistisch elke kans benutten die zich voordoet hoort bij het moderne vissen. Onderweg van en naar werk of studie, stalken, struinen, jagen op je targetvis vraagt om hengels die je altijd en overal kunt inzetten en die je gemakkelijk kunt meenemen. Met dat voor ogen heeft Korum de Opportunist series ontwikkeld. Nieuw daarin zijn de compacte, dubbel telescopische Opportunist XTND+ 12 ft hengels. 

De Opportunist hengels zijn ontworpen om overal te gaan en alles te vangen. Of het nu stalkend op karper is, barbeel op de rivier of dobbervissen met doodaas op snoek, om maar even een paar mogelijkheden te noemen. Het kan allemaal met deze allround multi-inzetbare hengels.

MAKKELIJK MEE TE NEMEN

De Korum Opportunist series heeft als uitgangspunt dat alles makkelijk is mee te nemen, met een zelfde, korte transportlengte en dat geldt ook voor alle hengels. De nieuwe 12 ft XTND+ modellen, zijn daarom dubbel ‘telescopisch’ uitgevoerd. Deze dubbel uitschuifbare telescopische hengels bieden de kortste ‘pack down’ maat voor een tweedelige 12 ft hengel die we kunnen bedenken. Dat maakt het makkelijker dan ooit om een echte opportunistische visser te worden. Je hebt geen arsenaal aan verschillende hengels nodig en je kunt altijd een hengel klaar hebben liggen in je kofferbak, of je neemt die makkelijk mee op fiets of scooter.

HARD CORE HENGELS

Het zijn stuk voor stuk slanke, lichte maar sterke high modulus carbonhengels, voorzien van Minima-geleideogen, zonder binnenring die kapot kan gaan, een anti-frap topoog en dunne kurken handgreep. Worden geleverd inclusief draagriem.

Wj mogen drie KORUM OPPORTUNIST HENGELS WEGGEVEN!

Wat moet je doen?

Like onze Facebookpagina en delen mag 😉

 

Reacties

  • willy de boey
    april 15, 2023 in 2:51 pm

    super hengel goed merkt

  • Willem de lange
    mei 1, 2023 in 5:06 pm

    Heb nu fox horizon heb ik al 3 jaar word tijd voor wat nieuws zou mooi zijn als ik de winnaar zal zijn

Reactie toevoegen

Vanaf NU niets meer Missen?

De Mooiste Bestemmingen & Winacties Direct in je Mailbox!
Inschrijven
close-link