Vakantiehuizen met vismogelijkheden in Duitsland

VAKANTIEHUIZEN MET VISMOGELIJKHEDEN IN DUITSLAND – Duitsland is met zijn meren, rivieren en stromende beken een geliefde bestemming voor de Nederlandse sportvissers. De Eifel enhet Sauerland zijn geliefde bestemmingen voor o.a. de vliegvissers vanwege de afstand en rivieren met een uitstekend forel bestand.

Vakantiehuizen met vismogelijkheden

Duitsland is groot en daarmee ook het aanbod aan vakantiehuizen met vismogelijkheden in Duitsland. Het verschilt ook nog eens per discipline, voor de actieve vissers zoals roof- en vliegvissers is een vakantiehuis in de buurt van viswater prima. De karper- en witvissers zullen eerder kiezen voor een vakantiehuis aan viswater met vissteiger. Voor iedere visserij hebben wij een selectie gemaakt van vakantiehuizen in Duitsland met vismogelijkheden.

Vakantiehuizen met vismogelijkheden in duitsland

Vakantiepark met vismogelijkheden in Duitsland

Combineer een familievakantie naar Duitsland met vissen, boek een huisje aan viswater op een vakantiepark. Vakantieparken bieden veel mogelijkheden voor een familie activiteit en ook in de omgeving is vaak van alles te beleven. In de vroege- of late uurtjes ontspannen en genieten van je hobby.

Vakantiehuizen met vissteiger

Op zoek naar vakantiehuizen met vismogelijkheden in Duitsland is een vakantiehuis met eigen vissteiger een optie. Heerlijk ontspannen en genieten van je hobby zonder te worden aangesproken door belangstellenden. Geniet en ontspan tijdens het vissen op je eigen vissteiger!

Luxe vakantiehuizen met vismogelijkheden in Duitsland

Voor de sportvissers en familie die van luxe houden is er een ruim aanbod aan luxe vakantiehuizen aan viswater in Duitsland. Er zijn huizen met een zeer luxe inrichting voorzien van alle gemakken en zelfs van een compleet wellness center met sauna, stoombad en hottub. Na een lange dag vissen heerlijk ontspannen in de wellness van je eigen vakantiehuis.

Vakantiehuizen aan vliegvistrajecten

Duitsland is een favoriete bestemming onder vliegvissers, de Eifel en het Sauerland wordenjaarlijks door velen bezocht. Direct aan en in de buurt van de bekende rivieren zoals de Kyll, de Lenne en de Wenne is een ruim aanbod aan vakantiehuizen. Wij hebben een selectie gemaakt op basis van vismogelijkheden en omgeving.

Vergeet de vergunning niet!

Ook in Duitsland moet je beschikken over de  juiste documenten om te mogen vissen. Deze jaarvergunningen zijn verkrijgbaar in het gemeentehuis van je verblijfplaats. Lees meer over een visvergunning in Duitsland.

 

 

 

 

Reacties

  • Er zijn nog geen reacties.
  • Reactie toevoegen

    Vanaf NU niets meer Missen?

    De Mooiste Bestemmingen & Winacties Direct in je Mailbox!
    Inschrijven
    close-link